Pregatiti de ziua cea mare ?

Nunta are o incarcatura emotionala puternica, dar in acelasi timp este o sarbatoare, o sarbatoare a mirilor care va necesita multa atentie si pregatire pentru ca aceasta etapa speciala sa fie o adevarata poveste.

Pregatirea mirilor

​Timpul petrecut inainte de celebrarea cununiei religioase este foarte important, si necesita o atentie deosebita. Un aspect foarte important il reprezinta camera in care mireasa / mirele se vor pregati pentru momentele ce vor urma. Emotiile sunt foarte mari, totul trebuie sa fie perfect si acest lucru genereaza o mica agitatie, care nu va fi productiva, insa prin gestionarea corecta a timpului, multe dintre aceste mici aspecte vor fi transformate in zambete. Timpul este prietenul nostru si vom face ca acesta sa lucreze productiv pentru noi, plecam la drum increzatori ca totul va fi minunat! Pregatirea miresei reprezinta inceputul unei frumoase povesti de dragoste, in care parfumul, lumina care patrude prin ferestre, vor completa mediul ca intr-un de basm. Camera aleasa pentru pregatirea miresei trebuie sa fie destinata acestui moment, de aceea noi sugeram ca aceasta sa fie lipsita de obiectele care pot incarca mediul, in locul lor sa fie accesorizata cu o vaza cu flori si alte obiecte care vor crea o atmosfera magica. Sugeram ca locatia destinata pregatirii miresei si a mirelui sa fie aleasa pe aceeasi tematica, fie prin accesoriile aferente, fie prin design, aceasta va crea armonie si va completa atmosfera ce va duce la relaxare prin simpla prezenta a elementelor decorative. Pregatirea mirilor este destinata lor, camera, mediul, muzica, si este nevoie de intimitate, liniste, pentru ca zambetul, gesturile de tandrete si emotiile sa oglindeasca povestea lor de dragoste!

Sesiunea foto

Zambetul, momentele de tandrete si gingasie sunt gesturi ascuse care ies la suprafata de la prima imbratisare. Sursa de inspiratie pentru o sedinta foto este insasi zambetul miresei si a mirelui, razele de Soare si beatitudinea cu care sunteti incarcati in aceasta zi speciala. Cuvintele care vor rezona in jurul mirilor vor fi frumusete, iubire, emotia unui nou inceput, toate acestea vor aduce un plus de culoare si caldura fotografiei. Comunicarea este a doua sursa de inspiratie, impreuna putem transforma o simpla sedinta foto intr-una de poveste, comunicarea insasi este oglinda momentelor visate si redate de fotografie.

Dansul mirilor

Aceasta frumoasa experienta va aduce cu siguranta multe emotii ca totul sa fie perfect si conform planului, insa nu trebuie sa va lasati coplesiti de aceste aspecte deoarece dansul mirilor se refera la voi, la dragostea voastra, iar cei prezenti sunt doar partasi la acesta poveste minunata. Mimica si gesturile de tandrete sunt parte din dans si prin relaxare, cei din jur vor disparea din peisaj lasand in jurul vostru doar muzica sa va acompanieze. Lasati muzica sa va conduca, iar sentimentele vor crea armonia care este lipsita de greseli si retineri.